O nama

Makirina Turist utemeljena je 1992 godine. Nalazi se u samom centru povijesnog gradića Pirovca (down town) koji se počeo formirati davne 1298. godine.

 

ostale usluge te vanjski izgled agencije Makirine
Osnovne vrijednosti

Turistička agencija MAKIRINA TURIST d.o.o., PIROVAC, prema nacionalnoj klasifikaciji agencija organizator – posrednik, relativno je mlada turistička tvrtka.
Osnovna poslovna orijentacija tvrtke je pružanje vrhunske usluge s najvišim poslovnim standardima za business partnere i cijenjene klijente u domeni turizma, trgovine i marketinga.

Naša je misija ispunjenje vaše vizije savršenog odmora

Ponuda i realizacija privatnog i hotelskog smještaja kroz organizirane ljetne aranžmane, organizacija atraktivnih izleta po cijeloj Hrvatskoj.
Prodaja najatraktivnijih dalmatinskih suvenira, iznajmljivanje bicikala, raznih plovila, privatnog smještaja, transferi i sl. dominantan su dio cjelovite turističke ponude koja odgovara gotovo svim suvremenim zahtjevima potrošača.

Pored internet prezentacije i on-line oglašavanja, naša agencija koristi se i ostalim tradicionalnim načinima prezentacije i prodaje.
Kroz vlastite promotivne tiskane materijale i brošure, te putem kataloga naših partner agencija iz Hrvatske i Europe kontinuirano pronalazimo i otkrivamo nove načine komuniciranja s onima koji su nam najvažniji – upravo s vama.

Suvenirnica za najizbirljivije

Osim središnje turističke poslovnice u Pirovcu, naša tvrtka ima jedan od najatraktivnijih dućana dalmatinskih suvenira u cijeloj županiji.
Souvenir Shop – Makirina, u kojem, uz najrazličitije originalne dalmatinske suvenire uglavnom ručne izrade, nudimo umjetnine, poklone, školjke, koralje, ukrasne nakite od školjaka i koralja, opremu za plažu i ribolov, igračke za djecu te ostale turističke potrepštine.


Apartmani

Ipak, posebno mjesto u našem programu zauzima apartmanski smještaj (preko 200 atraktivnih privatnih apartmana).

Također, nudimo hotelski smještaj na području šibenske turističke rivijere.

Vjerujemo da ćete iz našeg programa pronaći dio ponude koji savršeno odgovara Vašim željama i potrebama.

Mi ćemo Vaše povjerenje nagraditi brzom, kvalitetnom i profesionalnom uslugom – na Vaše sveukupno zadovoljstvo.


Mapa Pirovca

Za što bezbrižniji odmor prilažemo vam mapu Pirovca te Google Maps prikaz agencije Makirina Turist. Posjetite nas!

Preuzmi mapu Pirovca

Fotogalerija / Gallery

MAKIRINA TURIST d.o.o. vanjski prikaz
MAKIRINA TURIST d.o.o. vanjski prikaz
MAKIRINA TURIST d.o.o. unutarnji prikaz
MAKIRINA TURIST d.o.o. - suvenirnica
MAKIRINA TURIST d.o.o. - suveniri