Najam SUPa

Najam SUPa

SUP možete unajmiti po satu te ako vam sati nisu dovoljni, nudimo i najam SUPa po danu. Dajemo sve od sebe kako bi lijepi trenuci dugo trajali. 


Što je SUP?

Jednostavno rečeno, SUP je skraćenica od “Stand Up Paddling”. Nismo vam  rekli puno, no na putu smo ka tome. Naime, radi se o morskoj aktivnosti u kojoj se koristi daska, naizgled slična onoj za surfanje. Uz nju, koristi se i dugo veslo te ste s ovim informacijama spremni za suppanje. 

Mislimo kako je bilo kakvo daljnje objašnjavanje suvišno te vas u ime novih iskustava pozivamo da isprobate ovu, koliko zabavnu, toliko smirujuću aktivnost na moru. Dođite s prijateljima, obitelji, psom ili čudnom mačkom i zajedno pođite u avanturu na SUP dasci! Pirovački je zaljev savršeno mjesto za isprobavanje takvog sporta.


Kontakt za unajmljivanje i upite

Na linku ispod nalaze se svi naši kontakti; odaberite onaj koji vam najviše odgovara te nas kontaktirajte i suppajte već sutra!
https://www.holiday-makirina.hr/kontakt/


Više o samoj aktivnosti

Ako želite znati više o dasci koja izgleda kao da je surferska i dugom veslu te kako i zašto to dvoje ide zajedno, prilažemo vam doljnji link kako biste što sigurniji stali na SUP dasku! 
https://www.buro247.hr/lifestyle/sport/to-je-sup


Najam SUP-a - Prikaz dvoje ljudi na SUP-u